Menús saludables a les Escoles Urbanes d’Estiu de la mà de Novaterra Catering

S’acosta l’estiu, i diverses organitzacions es troben ja preparant els seus campaments urbans estivals, on xiquets i xiquetes gaudisquen d’activitats lúdiques i culturals també a les ciutats. Des de Novaterra Catering oferim el complement perfecte a aquestes activitats: un menjar saludable, saborós i sostenible, que a més genera un impacte social positiu. Diversos clients ja han confiat en nosaltres cursos anteriors:

BEQUES EDUCO-FISAT

És el cas del programa de beques de menjador Educo, gràcies al qual prop de 350 xiquets i xiquetes de entre 5 i 16 anys, destinataris de la Fundació Àngel Tomàs, van gaudir en 2017 d’un menjar complet i saludable durant les activitats d’estiu programes per diferents projectes de l’entitat.

En total, prop de 110 joves dels centres de dia i uns 235 dels Campaments Urbans d’Elx i de Cartagena s’han vist beneficiats per les beques, gaudides durant el desenvolupament de les convivències en colònies urbanes en les quals han participat en activitats lúdiques i de temps lliure.

El recurs de les beques de menjador és fonamental per a completar les activitats programades en els projectes de centres de dia i campaments urbans. Els destinataris d’aquests projectes són xiquets i xiquetes procedents de famílies humils als quals se’ls ofereix una alternativa educativa de temps lliure en els mesos d’estiu en els quals no hi ha escola, no tenen possibilitats d’eixir del seu entorn habitual i en molts casos els escassos recursos dels quals disposen les famílies no els asseguren una alimentació en condicions.

Amb les beques d’Educo no solament tenen assegurat un menjar saludable, gràcies als menús ben elaborats per Novaterra Catering Sostenible s’ha treballat la importància d’una dieta variada per a créixer sans; a més, el moment del menjar ha permés treballar hàbits d’higiene com llavar-se les mans, raspallar-se les dents, etc.

Novaterra Catering va estar ací en 2017 per a oferir la seua experiència en alimentació saludable, i esperem poder continuar sumant en aquest nou curs de campaments d’estiu urbans per a aquesta i altres entitats.

span style=”color: #666699;”>SAVE THE CHILDREN

Una altra de les entitats que confia cada any en Novaterra Catering per a aquesta part fonamental dels campaments d’estiu, com és el menjar, és Save The Children. El projecte “Lluita contra la pobresa infantil” pretén reduir i previndre els impactes negatius de la pobresa i l’exclusió social, a través del desenvolupament educatiu integral de xiquets, xiquetes i adolescents.

El passat estiu, 40 xiquets i xiquetes amb edats compreses entre 6 i 12 anys van gaudir d’aquests campaments urbans i d’un menú saludable cada dia. Una proposta que pretén fomentar els drets de la infància des de tres àmbits d’intervenció interrelacionats: el treball directe amb els xiquets i xiquetes; el suport soci educatiu a les seues famílies; i el treball amb la comunitat.

Aldeas Infantiles, ADSIS i Chiquiemprendedores són unes altres de les entitats que en 2017 van confiar els seus menjars a la nostra empresa social. Una aposta coherent, atés que tenim com a objectiu comú la inclusió social de persones en situació de desavantatge social. Unes aliances pel benestar i la salut infantil de les quals estem tremendament orgullosos, i que esperem es repetisquen aquest curs.

Si vols informació sobre les nostres propostes de menús saludables per a campaments d’estiu, col·legis i altres col·lectivitats, escriu-nos a clientes@novaterracatering.com o telefona’ns al 963212412

Quizás también te interese leer…

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad