La nostra boda la férem a Arteas de Arriba , una pedania de Bejís, un poble que està a l’interior de Castelló. És un lloc tranquil i ple de natura, on nosaltres hem viscut molt bones experiències. A l’entrada del poble hi ha un bosc de xops amb una font i un safareig per rentar la roba, allà entre els xops i l’aigua volguérem fer la nostra celebració. Tot un repte per als treballadors de Novaterra.

Escollirem Novaterra perquè creu en uns valors que nosaltres també hi creiem; la confiança en les persones i el respecte pel medi ambient. Quan contractes els seus serveis ho fas pensant en la seua manera de treballar orientada en aquests valors.

 

 

Estava tot boníssim, el menjar era de molt bona qualitat i la presentació molt cuidada. Als convidats i a nosaltres ens va encantar. A més a més el tracte va ser molt proper des del principi. Férem tres reunions per tractar de concretar l’organització i els detalls de la celebració i en aquestes reunions agraïm l’ajuda d’Amparo i Elisa, les coordinadores, perquè escoltaren les nostres idees i il·lusions, i s’esforçaren en materialitzar-les. Valoràrem molt que la planificació de l’esdeveniment nasqué de l’escolta nostra.

Una de les coses que més ens va agradar és la il·lusió amb la que varen acceptar la “bogeria” que nosaltres els proposàrem.

Aigua, troncs, xops, herba… va quedar bonic, però acceptar des d’un inici aquestes condicions per treballar podria suposar un gran desafiament. I així ho feren, els treballadors acceptaren el repte com una aventura i molt gustosament. Ens ho varen fer molt fàcil tot per complir el que nostres desitjàvem.

Sense dubte recomanariem Novaterra Catering: el tracte proper, la qualitat del menjar, els productes bio, l’aposta per gent que no ha tingut la vida fàcil…  fa que una altra manera de fer celebracions siga possible.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad