La nostra boda la férem a Arteas de Arriba , una pedania de Bejís, un poble que està a l’interior de Castelló. És un lloc tranquil i ple de natura, on nosaltres hem viscut molt bones experiències. A l’entrada del poble hi ha un bosc de xops amb una font i un safareig per rentar la roba, allà entre els xops i l’aigua volguérem fer la nostra celebració. Tot un repte per als treballadors de Novaterra.

Escollirem Novaterra perquè creu en uns valors que nosaltres també hi creiem; la confiança en les persones i el respecte pel medi ambient. Quan contractes els seus serveis ho fas pensant en la seua manera de treballar orientada en aquests valors.

 

 

Estava tot boníssim, el menjar era de molt bona qualitat i la presentació molt cuidada. Als convidats i a nosaltres ens va encantar. A més a més el tracte va ser molt proper des del principi. Férem tres reunions per tractar de concretar l’organització i els detalls de la celebració i en aquestes reunions agraïm l’ajuda d’Amparo i Elisa, les coordinadores, perquè escoltaren les nostres idees i il·lusions, i s’esforçaren en materialitzar-les. Valoràrem molt que la planificació de l’esdeveniment nasqué de l’escolta nostra.

Una de les coses que més ens va agradar és la il·lusió amb la que varen acceptar la “bogeria” que nosaltres els proposàrem.

Aigua, troncs, xops, herba… va quedar bonic, però acceptar des d’un inici aquestes condicions per treballar podria suposar un gran desafiament. I així ho feren, els treballadors acceptaren el repte com una aventura i molt gustosament. Ens ho varen fer molt fàcil tot per complir el que nostres desitjàvem.

Sense dubte recomanariem Novaterra Catering: el tracte proper, la qualitat del menjar, els productes bio, l’aposta per gent que no ha tingut la vida fàcil…  fa que una altra manera de fer celebracions siga possible.

Comunicado situación COVID19

Ante la nueva situación por el COVID19, comunicarles que hemos reestructurado nuestros servicios, volcando todos nuestros esfuerzos en la necesaria entrega de comida diaria para COLECTIVIDADES.


El personal de Novaterra Catering sigue trabajando a diario desde sus casas, excepto aquellas personas que precisan acudir a nuestra cocina central en Paterna para garantizar el sustento diario de algunos centros y empresas que siguen funcionando y no tienen cocina propia.


También nuestro personal de logística para poder hacer el reparto de estos servicios, siguiendo de forma estricta las recomendaciones del Gobierno para garantizar la seguridad de todos los ciudadanos y la suya propia.


Para cualquier duda o solicitud pueden contactar con Alicia Santos, responsable de Clientes de Colectividades:


Tel: 671 37 49 05

alicia@novaterracatering.com

You have Successfully Subscribed!