50 anys mereixen una celebració especial

Així ho van pensar la nostra benvolguda Ana i el seu marit Antonio, que no van dubtar a comptar amb Novaterra Catering per a una nit tan especial.

Per a la celebració vàrem comptar amb la col·laboració inestimable de Candy Valencia Eventos, que va preparar uns racons de somni: un meravellós Photocall, taula de llepolies, racó de signatures, racó del record… Sens dubte una nit que Ana i la resta de persones no oblidaran.

L’opinió de la clienta:

“Vaig triar Novaterra Catering per a la meua festa per una senzilla raó: perquè volia que fora “perfecte”. Una no compleix 50 anys tots els dies, ni sempre té el plaer de reunir en un mateix lloc a familiars, amics i amigues de l’ànima…, a més a més, de totes les edats, de diferents nacionalitats i gustos alimentaris diferents. Res podia fallar… Per a ningú! I així va ser.

 
Va ser perfecte per a nosaltres, com a amfitrions, perquè ens va estalviar tot el temps i les energies de preparar sopar per a més de 50 persones (comprar, cuinar, servir, recollir…)

 

Va ser perfecte per a l@s invitad@s, sabia que el menjar estaria boníssim i a més seria natural, casolà i saludable; i sabia que l’atenció i la presentació serien exquisites.

 

I com soc de les persones que es preocupen per l’impacte que té tot el que fem en la resta de la societat i en el medi ambient, per a mi era fonamental també que la comoditat de comptar amb un servei de restauració no deixara darrere de sí una reguera de deixalles plàstiques. Novaterra cuida el medi ambient triant aliments produïts de forma sostenible, i a més es preocupa de minimitzar l’impacte mediambiental del servei mitjançant vaixella ecològica, tovallons reciclats, etc. Així que aconseguírem un gran sopar amb la mínima petjada ecològica.

 

D’altra banda, el fet que siga una empresa social que integra a persones en itineraris d’inserció soci-laboral, va ser també un factor de decisió clau. Perquè crec que quan se celebra una cosa especial, com unes noces o un aniversari assenyalat, l’organització de l’acte en si ha de ser especialment coherent amb el que som, amb la nostra manera de pensar i viure. Ha de ser reflex de la nostra identitat. Per això la meua festa havia de ser ecològica i solidària. I d’això es va encarregar Novaterra. Bé, i havia de ser, a més, familiar, entranyable, informal, divertida, tranuitadora i una mica disbauxada, tot alhora, però d’això ens vàrem encarregar la resta! 😉”

Gràcies a vosaltres per deixar-nos formar part d’una vetlada tan especial!

Quizás también te interese leer…

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad