“Només amb veure la pàgina web ja teníem pràcticament clar que treballaríem amb Novaterra i quan ens reunírem amb l’equip de seguida ens van captar la idea que volíem. No dubtàrem un segon a deixar aqueix dia tan important a les seues mans. A més, té un projecte social darrere que és el que més ens va agradar. Són grans professionals, menjar de qualitat i molta flexibilitat a l’hora de reunir-nos i programar les coses. Tornaria a contractar els seus serveis”

Moltíssimes gràcies Talia, per a nosaltres és una satisfacció enorme poder formar part d’un dia tan especial, per això ens impliquem perquè tot isca segons les vostres expectatives, la vostra felicitat, és la nostra, us l’assegure. I per descomptat és un plaer trobar-se amb persones com vosaltres que senten, valoren i participen del nostre projecte social, així que sens dubte l’agraïment és recíproc.

Una enorme abraçada i que tot us vaja fenomenal, de cor.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad