Les persones participants en els cursos Lligen Strategy i Lligen Manufacturing van poder gaudir per primera vegada d’un menjar conjunt d’agermanament al final del curs en les instal·lacions de Novaterra Catering Sostenible.

El Sistema de Gestió Lligen part de la concepció d’una estratègia pensada i preparada per a transmetre la Millora contínua en tota l’organització. L’objectiu és desenvolupar l’Estratègia Lligen de forma efectiva que es formalitze en unes línies estratègiques bàsiques, que permeten el desglossament d’objectius a tota l’organització i la realització de plans d’acció reals i efectius, des de la direcció general fins als treballadors.

El menjar va ser una mostra pública del nostre agraïment a l’empresa Leansis Productivitat, per implantar aquest procés de millora contínua en la nostra empresa, i becar al nostre gerent, Christian, i el nostre Director d’Operacions, Dino, a realitzar aquestes formacions, cosa que està transformant la nostra manera de treballar cap a un model més eficaç i sostenible.

Christian Mecca va explicar breument a les persones assistents la naturalesa de la nostra empresa social: “La nostra empresa va nàixer de la innovació social, i creiem en la innovació com un valor estratègic per a la transformació. Desenvolupem una labor social, generalment realitzada per les ONG, des del sector privat, despertant les habilitats a vegades “adormides” de les persones, a través de la seua formació i entrenament en competències transversals i habilitats laborals, per a quan estiguen llestes, passar a formar part d’altres empreses, deixant el seu lloc lliure per a noves candidates”.

Som una empresa “de pas”. Llaurem la terra per a donar el fruit a altres empreses

Per la seua part Francisco Cobacho, president de la Fundació Novaterra, va explicar als participants el paper de Novaterra Catering dins de l’itinerari d’inserció soci laboral que realitzen els participants en el projecte.

“Gràcies a aquest dispositiu l’any passat 173 persones van trobar una ocupació. I per a elles és molt més que una ocupació. És tornar a sentir-se dignes, estar en societat”.

Aquesta filosofia precisament és la que va captivar a Leansis per a, dins de la seua responsabilitat com a empresa, contribuir a millorar els processos de Novaterra Catering. Perquè quant millor fem el nostre treball, major impacte social podrem tindre.

Gràcies a empreses com Leansis cada dia tenim un millor model econòmic i social!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad