Bierwinkel celebra el seu 25 aniversari amb Novaterra Catering

Després de l’estiu, València s’ompli de proclamacions falleres, que donaran pas en uns dies a les presentacions de totes les comissions, i amb això, a l’inici d’un nou any faller.

És moment de començar a pensar en la setmana gran, en tots els detalls, i a tot el equip de Novaterra Catering ens venen a la memòria grans moments de les falles passades, com la strong>celebració del 25 aniversari de Bierwinkel que va tindre lloc en un enclavament màgic: La Falla de la Mercé en el centre històric de València.

Bierwinkel, importador i distribuïdor de cerveses europees, va ser creada per la valenciana Anabel Navas i el seu marit Christian Jardel, col·laboradors habituals de la Fundació Novaterra i Novaterra Catering des de fa anys en les gales de la Gastronomia Solidària, amb el seu espectacular “corner” de cerveses, col·laborant també econòmicament com a empresa sòcia, però sobretot, i el més important, confiant en Novaterra per a les seues contractacions de personal. Diverses persones han realitzat pràctiques i treballat en aquesta empresa en els últims anys. La qual cosa demostra el seu compromís amb la societat valenciana i amb l’ocupació.

Aquesta valenciana acaba de fer història, convertint-se en la primera dona espanyola a ser nomenada “Chevaliere d´honneur” per la confraria de cervesers belgues, que anualment destaca a aquells cervesers i cerveseres que han prestat “importants serveis a la professió cervesera”. Només hi ha 8 espanyols, Anabel Navas és l’única dona del nostre país i en total no hi ha més d’un 10% de dones.

En 2002 Bierwinkel es va unir a la cervesera centenària belga John Martin SA, i per a celebrar el seu 25 Aniversari van acudir des de Bèlgica tots els membres de la societat, així com d’altres productors europeus de cervesa.

A la festa no van faltar les fàbriques de Cervesa artesanal valenciana amb les quals treballa Bierwinkel com són Zeta Beer, Tyris, Galana, Lluna, Fernández Pons, Birra & Blues, Antara i Gènesi.

Que per a tal celebració comptaren amb Novaterra Catering, per la seua aposta per la sostenibilitat i la inclusió, per a fer partícips als seus socis europeus del compromís de Bierwinkel amb Novaterra, és per a nosaltres d’un valor incalculable.

L’opinió de la clienta

“El vostre personal és super agradable I això que els maregem amb els horaris fallers!

 

Tothom ens va felicitar i les crítiques més dures, la meua mare i la meua filla, van quedar encantades amb el menjar. A sobre se’m va oblidar amb l’embolic indicar que la meua filla era al·lèrgica, però de seguida el van solucionar i va poder gaudir del menjar. Truita, pernil, croquetes i salmorejo riquíssims.

 

La paella deliciosa, amb l’arròs meloset i la carxofa estupenda.

 

Els detalls que vàreu preparar adaptats “manera falles” ens van encantar.

 

A més les meues companyes del despatx li comentaven a tothom qui éreu i que sou un catering sostenible.

 

Estarem encantats de repetir l’experiència amb vosaltres!

La Falla de la Mercé, comissió a la qual pertany la Fallera Major de València 2018 Rocío Gil, va elevar el seu compromís amb la sosteniblidad realitzant una xicoteta falla reciclable, realitzada amb palla de l’arròs com a alternativa al suro i el paper per a les falles sostenibles del futur. Un exemple d’ innovació i compromís d’aquesta falla valenciana de la qual ens sentim orgullosos de formar part.

Triar Novaterra Catering per a la teua celebració en el teu propi espai, com va ser el cas de la Falla La Mercé o el de la Falla General Pondo per a la seua festa “Flower Power“, o en qualsevol dels nostres espais disponibles, sempre aportarà aqueix plus de sostenibilitat i compromís social per als teus esdeveniments que marcarà la diferència, i encantarà als teus convidats/as.

Empreses de catering a València hi ha moltes, però Novaterra Catering Sostenible només hi ha una!

Quizás también te interese leer…

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad